Woodside

    Logic were approached to inject new life in a tired 1960’s bungalow in Hutton Rudby, North Yorkshire.

    The Logic...

    Responding to a client brief to draw as match natural light into the house as possible the layout of the former bungalow was rationalised and arranged around a new double height gallery over the new open plan dining room with a second lounge at first floor to benefit from views towards the Cleveland Hills and North York Moors. Having committed to replace the existing roof the opportunity was taken to replace the dormer windows with more contemporary versions with increased glazing and a balcony to further enjoy the views from within the master bedroom suite.

    Corporation Road, Middlesbrough

    Appointed by Chaloner Group, Logic was commissioned to design a multi-storey residential building that would maximise density built within the footprint of the former Cleveland Scientific Institute building.

    view project

    Tower Green Village

    Mountain Bike Centre

    Logic was appointed to prepare a feasibility study to create a mountain bike centre proposed for an undulating rural site.

    view project