The Curve – Queen Mary University

    Following a recommendation, Logic were appointed to assist with the refurbishment of a university kitchen which led on to a feasibility for improving the front of house to maximise spend and capacity

    The Logic...

    Working with the constraints of the existing building Logic designed a new curved counter to sweep between the existing columns creating dedicated and independent food ‘zones’ with independent points of sale. By removing the need for students to queue at a conventional servery and a single point of sale, the kitchen refectory can offer increased cuisine choice, improved and quality and a faster service which in turn enabled the university to accommodate more students.

    Logic assisted in preparing a business plan that demonstrated a Return on Investment of just 2 years.

    Corporation Road, Middlesbrough

    Appointed by Chaloner Group, Logic was commissioned to design a multi-storey residential building that would maximise density built within the footprint of the former Cleveland Scientific Institute building.

    view project

    Tower Green Village

    Mountain Bike Centre

    Logic was appointed to prepare a feasibility study to create a mountain bike centre proposed for an undulating rural site.

    view project