Intelligent, pragmatic & affordable design solutions.

5436

Dundas Gym

LOCATION

Middlesbrough

PORTFOLIO

Commercial

The Logic..

To ensure maximum accessibility to the gym a new lift and staircase is proposed offering multiple access points whilst also offering further added value to the shopping mall providing connectivity to the basement car park. Visually the existing building will be given a new facade clad onto the existing building for maximum visual impact from the adjacent A66 flyer but with minimal disruption to the shopping centre entrance below who’s access will be maintained throughout the transformation. Following on Logic have also now been appointed to prepare further visuals for the shopping centre entrance applying a similar maximum impact but low cost brief.

Want to see more of our projects?

View All Projects

  • YEAR :
  • LOCATION : Middlesbrough
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : Commercial