Multi Storey Car Park

    Logic were asked to prepare a feasibility study to test the viability for a new iconic car park to serve as a gateway to the town.

    The Logic...

    Having identified that the entrance would be best located on the corner of two prominent streets, providing an iconic glazed beacon housing a stair and lifts, a concept evolved that sought to maximise the density of spaces by introducing a continuous ramp to the roof supported by a second core. Elevationally the lightweight steel structure consists of a series of twisted metal fins twisted to form a helical shape.

    Corporation Road, Middlesbrough

    Appointed by Chaloner Group, Logic was commissioned to design a multi-storey residential building that would maximise density built within the footprint of the former Cleveland Scientific Institute building.

    view project

    Tower Green Village

    Mountain Bike Centre

    Logic was appointed to prepare a feasibility study to create a mountain bike centre proposed for an undulating rural site.

    view project