Barn Conversion, Norton

    Logic undertook a feasibility study for the conversion of a former stable block to create a series of business workshops to teach lifesskills and promote and encourage entrepreneurial business ventures for young autistic people.

    The Logic...

    Working with the original house where the charity was founded which faced away from the main entrance, Logic proposed a new glazed link between the house and the barns to provide a range of additional office and teaching facilities. Within the existing barns a further proposal was suggested to insert a glazed roof between two barns to form a flexible cost effective social and event space.

    Corporation Road, Middlesbrough

    Appointed by Chaloner Group, Logic was commissioned to design a multi-storey residential building that would maximise density built within the footprint of the former Cleveland Scientific Institute building.

    view project

    Tower Green Village

    Mountain Bike Centre

    Logic was appointed to prepare a feasibility study to create a mountain bike centre proposed for an undulating rural site.

    view project