Bespoke House, Upsall Hall self build

    Appointed following a recommendation, Logic were commissioned to design a bespoke house within a series of self build plots offered for sale.

    The Logic...

    Working with the client it was clear that they desired something more ambitious than the initial outline design they had inherited in purchasing the site. Having talked through the clients typical lifestyle and family arrangements a new concept evolved that centred around a three storey vertical glazed entrance hall with balconies and spiral stair. To the rear the ground floor extends into the garden to catch the evening sun and frame a large entertaining space with the master bedroom and balcony above.

    Corporation Road, Middlesbrough

    Appointed by Chaloner Group, Logic was commissioned to design a multi-storey residential building that would maximise density built within the footprint of the former Cleveland Scientific Institute building.

    view project

    Tower Green Village

    Mountain Bike Centre

    Logic was appointed to prepare a feasibility study to create a mountain bike centre proposed for an undulating rural site.

    view project